Agnanti

slider

Agnanti

Odlična vila, na odličnoj poziciji, u centru letovališta, udaljena je od mora i šetališta svega pedesetak metara uzbrdo. Od velike gradske plaže (prema kompleksu Porto Carras) udaljena je svega oko 600 metara, a od Paradiso plaže 1250 metara. U sklopu vile se nalazi recepcija, prostorija za prtljag i toaleti (mogu se koristiti na dan smene), kao i zajednički roštilj u dvorištu. Vila Agnanti se sastoji od studija i apartmana koji se nalaze na prizemlju i prvom spratu, sa besplatnim bežičnim internetom, klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta (opcija), 5 eur dnevno po studiju/apartmanu) i TV-om. Studiji i apartmani na prvom spratu imaju pogled na more i luku sa čijih terasa se može uživati u nezaboravnim zalascima sunca. U renovirane studije pre nekoliko godina u prizemlju, ulazi se iz dvorišta kroz terasu. U kuhinjskom delu se nalazi mali šporet sa rernom u prizemlju a na prvom spratu su ugradne ravne ploče. Dvokrevetni studiji na prvom spratu sastoje se od dela za spavanje sa francuskim ili dva standardna ležaja, kuhinjskog dela, kupatila i lepe terase sa garniturom za sedenje i tendom. Veličina studija je cca 20 – 22 kvm + terasa. Dvokrevetni i trokrevetni studiji se nalaze u prizemlju i sastoje se od dela za spavanje sa francuskim i standardnim ili tri standardna ležaja, kuhinjskog dela, kupatila i terase (prema prolaznom dvorištu) sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 20 – 23 kvm + terasa. Četvorokrevetni studiji na prvom spratu sastoje od ulaznog dela u kojem se nalaze dva standardna ležaja, malo izdvojenog dela sa francuskim ležajem kuhinjom, kupatila i lepe terase sa garniturom za sedenje i tendom. Veličina studija je cca 24 kvm + terasa. Četvorokrevetni apartmani na prvom spratu sastoje se od ulaznog dela u kojem se nalazi kuhinja, francuski ležaj ili dva standardna, spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva standardna, kupatila i dve lepe terase sa garniturom za sedenje i tendama. Veličina apartmana je cca 33 kvm + dve terase. Vila Agnanti je B kategorije, nema peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga, ali je gradski parking u neposrednoj blizini. Broj osoba u studijima i apartmanima je ograničen na broj ležaja, osim u dvokrevetnim studijima gde može besplatno boraviti dete do 3 godine koje deli ležaj sa odraslim osobama.

Cenovnik 

Popust od 01. NOVEMBRA do 30. NOVEMBRA: 10% za uplatu akontacije, 20% za uplate u celosti

*Napomene*:
– za rezervacije na 20, 25 ili više noćenja (smeštaj+sopstveni prevoz) sabiraju se objavljene cene na 5, 10 ili 15 noćenja (najpovoljnija kombinacija).
– ukoliko više osoba u jednom studiju/apartmanu koristi različite vrste prevoza, plaća se min. broj (kolona min. osoba*) naveden u cenovniku, po odgovarajućem programu putovanja za svaku osobu pojedinačno.

 

U CENU JE URAČUNATO:
– smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja
– servis predstavnika agencije
– troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj

U CENU NIJE URAČUNATO:

– boravišna taksa: 0,5 eur po studiju/apartmanu dnevno (za vilu Pilalidis (Pefkohori) taksa je 1,5 eur po studiju/apartmanu dnevno), plaća se na licu mesta
– održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
– zdravstveno putno osiguranje 
– osiguranje od otkaza aranžmana
– fakultativni izleti – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera
– prevoz (sopstveni)
– ostali individualni i nepomenuti troškovi

PROGRAM PUTOVANJA – apartmanski smeštaj/sopstveni prevoz (5, 10 ili 15 noćenja):

  • 1. dan Dolazak i smeštaj u izabrani objekat. Ulazak u smeštajne jedinice je posle 14.00 časova na dan dolaska.
  • 2. dan – 5./10./15. dan (u zavisnosti od izabranog broja noćenja) Boravak u izabranom objektu na bazi izabrane usluge.
  • 6./11./16. dan (u zavisnosti od izabranog broja noćenja)
    Napuštanje smeštajne jedinice do 09.00 časova. Kraj usluga.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu NBS:
1) Uplata u celosti (100%) prilikom rezervacije:

2a) Uplata akontacije (30%) prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre puta:

2b) Uplata akontacije (30%) prilikom rezervacije, ostatak:
– čekovima na rate (zaključno sa 15.12.), administrativnom zabranom na platu (zaključno sa 15.12.),

 Za ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
Organizator putovanja poseduje licencu OTP 62/2021