Neos Pirgos

Neos Pirgos je prelepo letovalište koji se nalazi u severnom delu ostrva Evija u oblasti Oreoi, na 12 km udaljenosti od dva najveća mesta Edipsosa i Istije.
Svojom kristalno čistom vodom i prelepom prirodom spada u jedno od najlepših mesta na Eviji. Najpoznatija dugačka peščana plaža na Eviji NISIOTISSA nalazi se baš u ovom mestu i jedna je od najatraktivnijh plaza na ostrvu.
Na plazi u Neos Pyrgosu se moze se pronaci mnostvo taverna, ribljih restorana gde se moze uživati u lokalnim specijalitetima, a pre svega u svežoj ribi i plodovima mora. U samom mestu se nalaze supermarketi, apoteka, suvenirnica, pekara, poslastičarnica, park za decu, tereni za odbojku, košarku, fudbal, itd. što ovo mesto čini idealnim za odmor i rekreaciju.
Neos Pyrgos je zaista prelepo mesto za pravi, idilični odmor, bez mnogo napora. Sve što Vam je potrebno za jedan miran odmor, naći ćete u ovom simpatičnom i lepo uređenom mestu.

2024 Alexandra

2024 Alexandra

Vila Alexandra je udaljena 30 metara od plaže. Opis : Smeštajne jedinice u našoj ponudi su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne apartmane, kao i petokrevetni dupleks apartman ,koje se nalaze na prvom spratu . Svaki apartman poseduje izd...

Kolizas

uskoro Kolizas LOKACIJA:  ostrvo Evia – Neos Pirgos, cca 20 m od plaže, cca 200m od centra OPREMA:  TWC, kuhinja sa rešoom, velikiim frižiderom i osnovnim posuđem, split klima, LED TV, terase, tende, bežični internet. Veliki ležaj je dimenzija 130x190cm,...