Leto za mlade LEFKADA

GRČKA / LEFKADA / NIDRI

JUL / AVGUST

LEFKADA – pripada grupi jonskih ostrva. Glavni grad je Lefkada ili kako ga meštani zovu Lefkas. Ostrvo ima površinu od 300 kvadratnih kilometara i povezana je kopnom sa prevlakom dužine dva kilometra i pokretnim mostom. Lefkada je zeleno ostrvo, prekriveno gustom borovom šumom i maslinjacima. Od plaža Porto Katsiki, Egremni, Milos, Katsima… zastaje dah, a beli pesak sve ostavlja bez daha.

Nikiana je gradić na istočnoj obali i nalazi se 9km od severnog dela ostrva i glavnog grada. Plaža je mala i šljunkovita, poslednjih godina je postala izuzetno popularna jer se dosta hotela izgradilo na tom delu obale. Gradić nudi različit smeštaj, taverne sa odličnom ponudom jela, kafićima i barovima na plaži. Plaža je veoma bizu glavnog puta pored obale. Ova plaža ima fenomenalan pogled na kopneni deo Grčke. Voda je mirna i čista. Jedna od najlepših plaža na istočnoj strani ostrva.

PROGRAM PUTOVANJA

 • 1 DANBeograd
  Polazak autobusa u popodnevnim časovima i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.
 • 2 – 10. DANLefkada, Nikiana
  Oko podneva stižemo na Lefkadu u mesto Nikiana, smeštamo se u apartmane/studije/sobe. Dane na Lefkadi koristimo za dnevne žurke, druženje, uživanje u čarima mora, sunca i peska I fakultativno obilazimo najpoznatije plaže Desimi, Mikros Gialos, Agiofili, Milos, Katizma, Kalamitsi, Egremni, Porto Katsiki. Istraživanje ostrva nastavljamo i kroz fakultativni izlet do glavnog grada Lefkade, krstarenja  kao i večernje žurke u mestu Nidri.
 • 11.DANLefkada, Nikiana
  Pakujemo stvari i polako napuštamo Nikianu. Sledi vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.
 • 12.DANBeograd
  Nastavak putovanja do Srbije i dolazak u Beograd u jutarnjim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

JEDINSTVENA PRODAJNA CENA IZRAŽENA U EVRIMA PO OSOBI.

USKORO

Cene u tabelama (cenovniku) su obračunate po osobi za polazak iz  Beograda.

Doplate i umanjenja za polazak iz ostalih gradova u odnosu na cenu iz cenovnika:

Novi Sad: +10€

Niš: -7€

Leskovac: -7€

Vranje: -7€

SOPSTVENI PREVOZ: – 30€

Cena aranžmana obuhvata:

 • 9 noćenja u izabranom smeštaju na Lefkadi
 • Prevoz turističkim autobusima na relaciji Beograd – Lefkada – Beograd
 • Usluge predstavnika agencije na destinaciji
 • Organizaciju putovanja u celini

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa Covid-19 rizikom
 • Obaveznu boravišnu taksu (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€) – obavezno plaćanje na destinaciji
 • Doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus
 • Fakultativne izlete na destinaciji i usluge koje nisu predviđene programom
 • Individualne troškove putnika

Način plaćanja:

Gotovinsko plaćanje: depozit 3000 RSD prilikom prijave, I rata 3000 RSD mesec dana nakon prijave, ostatak u ratama najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Čekovi  građana: mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2022. godine bez kamate.

Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana.

Opis Smeštaja:

Studio i apartmani Stella, nalaze se u Nidriju, udaljeni su 150m od plaže, supermarketa, plažnih barova i restorana, a oko 400m od centra Nidrija. Kuća poseduje bazen, parking i roštilj u dvorištu kao i mnogo zelenila. U svakom od studija/ apartmau nalazi se opremljena kuhinja i kupatilo.

Apartmani Tsanos nalaze se na 10m od plaže ( preko puta ), na samom ulazu u Nidri. Odmah pored apartmana se nalazi supermarket, restorani, plažni barovi na manje od 50m, a centar Nidrija je na udaljenosti od 200m. U svakom apartmanu ima opremljena kuhinja i kupatilo.

Apostolis 2* – se nalazi u mirnoj zoni Nidrija na samo 400 m odaljenosti od centra, oko 50 metara udaljenosti od mora, 700 metara od gradske plaže. U neposrednoj blizini smeštaja se nalazi market, a na oko 150 metara počinje turistička šetališna zona sa brojnim kafićima i restoranima. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studiji opremljeni u tipičnom Grčkom stilu, od kojih svaki ima terasu i mini kuhinju, klima uređaj (uz doplatu) TV i kupatilo. sa tušem. Postoji mogućnost doplate za sobu sa pogledom na more na II spratu u Apostolis studiju po ceni 10€ po osobi.

Borsalino Studios 2* – smešten je u letovalištu Nidri, poznatom po svom noćnom životu, mnoštvu izbora hrane, čudesnom pogledu, direktnom pristupu najpoznatijim plažama ostrva i idealnoj destinaciji za porodice, parove i individualne putnike. Nalazi se svega 100 metara udaljenosti od plaže i turističke vreve, integrisan u mirno i zeleno okruženje. Sadrži lepo uređene i potpuno opremljene studije u kojima se mogu smestiti 2 osobe. Studiji poseduju klima uređaj (uz doplatu), besplatni Wi-Fi, TV sa ravnim ekranom, balkon, potpuno opremljenu čajnu kuhinju, sef i kupatilo.

Vula  2* – Vila se nalazi u centralnom delu Nidria, udaljena 100 metara od centralne šetališne ulice i 200metara od plaže. U našoj ponudi su dvokrevetni studiji, smešteni u prizemlju i na prvom spratu, a svaki od njih poseduje kompletno opremljeni kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, WiFi, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta).

Gatsulis Studios 2* – Smešten u Nidriju, na samo 200 metara udaljenosti od uredjene plaže u Nidriju i 400 metara od glavne gradske plaže u Nidriju. Glavna ulica koja se uveče pretvara u šetalište je udaljena svega 100 metara od smeštaja. Gatsoulis Studios nudi trokrevetne studije. Svi studiji su opremljeni mini kuhinjama namenjenim za pripremu lakih jela, kupatilima i balkonima. Vila poseduje lepo uređen vrt.

Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja

Organizator poseduje licenu  OTP 108/2021 kategorija A.