Leto za mlade KUŠADASI

Hotel CLUB PRESTIGE

 

Hotel Club Prestige Residence se nalazi na 900 m od gradske plaže i na 1 km od centra grada. U sklopu hotela se nalazi bazen, restoran, bar, i sef na recepciji (posebno se naplaćuje). Svaka soba poseduje TWC, TV, klima uređaj i mini bar (uz doplatu).

Cenovnik

usluga 15.07. 24.07. 02.08. 11.08
1/2 ND 180 180 180 170
1/3 ND 165 165 165 160

CENA UKLJUČUJE:

  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • 9 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Kušadasiju.
  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

CENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete.
  • Doplata za večeru 30 € po osobi.
  • Putničko i zdravstveno osiguranje 13 € (1€ po danu i 1€ za osiguranje prtljaga).

Program putovanja:

1. DAN (SRBIJA)

Polazak u 08:00h iz Beograda i u 06:00h iz Novog Sada (minimum od 25 osoba za garantovani polazak iz Novog Sada) sa dogovorenog mesta (obaveza putnika je da proveriti dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska). Vožnja preko Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10. DAN (KUŠADASI)

Prelazak trajektom moreuza Dardaneli, odakle se upućujemo u naše krajnje odredište – neverovatni Kušadasi! Smeštaj grupe i upoznavanje sa mestom boravka… Biser Egejskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Mediteranska klima, bistro plavo more, obilje plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika obećavaju prelep odmor. Veliki broj mladih pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim coctail, beach, boat, tematskim i karaoke žurkama, doživećete vrhunac zabave tokom našeg boravka! Uz to, najpoznatiji srpski DJ-evi doprineće da se osećate kao kod kuće!

11. DAN (TURSKA – BUGARSKA)

Posle napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka Beogradu.

12. DAN (SRBIJA)

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

Način plaćanja

  • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
  • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
  • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2018. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.

Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.

ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2018. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA,