Leto za mlade KALITEA

GRČKA / HALKIDIKI / KALITEA

JUL / AVGUST / SEPTEMBAR

Halkidiki je poluostrvo na severu Egejskog mora. Na samo 780 km od naše prestonice predstavlja idealnu lokaciju za letovanje, a ako tome dodamo izbor destinacije na prvom manjem poluostrvu Kasandra koje je poznato po prelepim plažama i odličnom noćnom provodu dobra zabava je zagarantovana. Na 90km od Soluna, na istočnoj strani poluostrva Kasandra, na dugačkim peščanim plažama, okružena borovim šumama leži jedna od najvećih tajni Halkidikija – Kalitea. U njoj možete naći najveće i najluksuznije hotele na severu Grčke, fantastične uvale i plaže. Ono što razlikuje ovo mesto od svih ostalih na Halkidikiju je raznovrsni noćni život. Kompetan noćni život Soluna se u toku letnjih meseci seli u ovo mesto kao i svi turisti sa Halkidikija koji žele dobar i kvalitetan provod. Tokom dana kompletna zabava je skoncentrisana u beach barovima na plaži and „when the sun goes down“ selimo se u neki od mnogobrojnih klubova i to ne bilo kakvih, već najboljih u Grčkoj J.      

 

PROGRAM PUTOVANJA

 • 1 DAN:  Beograd
  Okupljanje grupe u večernjim časovima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.
 • 2 – 10. DANKalitea
  Dolazak u Kaliteu u popodnevnim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima). Smeštaj u studije/sobe/apartmane. Devet noćenja u Kalitei. Tokom boravka u Kalitei pored boravka u samom mestu imaćete prilike da fakultativno posetite najbolje plaže na prvom prstu Halkidikija. Tokom dana fakultativno obilazimo plaže na prvom prstu Halkidikija(Xenia, Fourka, Molos, Chelona), fakultativno organizujemo krstarenja Toroneus zalivom a tokom noći fakultativno posećujemo najbolje nočne klubove u Kalitei (PEARL, Ahoy) kao i najbolji nočni klub u Pefkohoriju.
 • 11. DAN:  Kalitea
  Napuštamo sobe/apartmane/studije. Slobodno vreme za opraštanje sa Kaliteom i kupovinu suvenira do popodnevnih časova kada je planiran polazak za Srbiju. Vožnja preko Grčke i Makedonije uz usputne pauze za odmor i osveženje.
 • 12. DAN:  Beograd
  Nastavak putovanja do Srbije i dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

JEDINSTVENA PRODAJNA CENA IZRAŽENA U EVRIMA PO OSOBI.

USKORO

Cena aranžmana obuhvata:

 • 9 noćenja u odabranom smeštaju u Kalitei
 • Prevoz turističkim autobusima na relaciji Beograd – Kalitea – Beograd
 • Usluge predstavnika agencije na destinaciji
 • Organizaciju putovanja u21 celini

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (Osigurana suma 30.000 evra), 1500rsd (ne uključuje rizik od Covid19). Osiguranje se preporučuje za ulazak u inostrane zemlje, putnici sami snose odgovornost ako ne uzmu putno osiguranje ili na osnovu procene graničnih vlasti budu sprečeni da uđu na teritoriju istih. Uplata se vrši u agenciji.
 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj. DNEVNO PO SOBI: privatan smeštaj – 0.5€ hoteli 1*i 2* – 0.5€ hoteli 3* – 1.5 € hoteli 4* – 3€ hoteli 5* – 4€.
 • Fakultativne izlete na destinaciji i usluge koje nisu predviđene programom
 • Individualne troškove putnika
 • Doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus

Način plaćanja:

Gotovinsko plaćanje: depozit 3000 RSD prilikom prijave, I rata 3000 RSD mesec dana nakon prijave, ostatak u ratama najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Čekovi  građana: mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2022. godine bez kamate.

Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana.

Opis Smeštaja:

Anna Bill  vila smeštena 400m od centra sela. Struktura apartmana I studija je za tri, četiri i pet osoba. U neposrednoj blizini vile se nalazi i market tako da nećete imati problema oko nabavke i kupovine namernica. Sve sobe su klimatizovane sa čajnom kuhinjom, frižiderom, TV SAT-om, TWC-om, balkonom ili terasom. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana i ne doplaćuje se.

Mavroudis Rooms  nalazi se na 300 metara od centra Kaltee i na 400m od plaže. Sastoji se od 1/3 studija. Svaka soba ima terasu tv, opremljenu kuhinju sa klima uređajem. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana i ne doplaćuje se.

Golden Sun Nalazi se na 500m od plaže i na 200m od centra Kalitee. Odlična vila sa 1/3 i 1/4 studijima. Svaka soba sadrži opremljena je Tv, kuhinjom, klima uređajem. Svaka jedinica ima sopstveni balkon. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana i ne doplaćuje se.

Corali studios : Nalazi se u mirnom delu Kalitee, nalazi se na 200m udaljenosti od centra mesta i 500m od morauda. Market je u neposrednoj blizini. Vila Corali raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima. U svakom studiu se nalazi TV prijemnik i klima uređaj. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana i ne doplaćuje se.

Yanna studios : Nalazi se na 100 metara od centra Kaltee. Na raspolaganju su 1/3 i 1/2 studija. Svaka soba ima terasu, tv, opremljenu kuhinju i wifi. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana i ne doplaćuje se.

Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja

Organizator poseduje licenu  OTP 108/2021 kategorija A.