Leto za mlade LJORER DE MAR

LJORET DE MAR

– „Cvet na moru“, je turistički centar španske regije Kosta Brava (Divlja obala). Kosta Brava je obalski region koji se prostire severoistočnom Katalonijom, od francuske granice do Barselone. Sredozemna obala pruža se pravcem sever – jug u dužini od 200 km.

Lokacija Kosta Brave je idealna za obilazak Barselone koja se nalazi u neposrendoj blizini. Danas je Barselona moderan grad sa širokim bulevarima i prostranim trgovima, monumentalnim spomenicima i velikom lukom. Ovo je grad i jednog od najvećih fudbalskih klubova na svetu, sa čuvenim stadionom Camp Nou.
Mesto koje ne treba propustiti je i čuveno šetalište Las Ramblas, na kojoj je i pijaca La Bokerija sa začinima i voćem i povrćem iz celog sveta. Na kraju šetališta je spomenik Kistoferu Kolumbu, odakle se pruža prelep pogled na more.

Duge peščane plaže, prelepa obala koju zapljuskuje Sredozemno more u kombinaciji sa prirodom, mediteranskom klimom, velikom insolacijom i bogatim kulturnim nasleđem čine ga jednim od najatraktivnijih letovališta u Španiji, ali i Evropi. Leto je ovde toplo ali podnošljivo, plaže su peskovite i čiste i čak pet plaža su nosioci Plave zastave, medjunarodnog priznanja za kvalitet i čistoću, a najveća je gradska plaža, Santa Maria.

Duž plaža je lociran veliki broj barova, restorana i kafića u kojima možete naći zaklon od sunca i napraviti kratak predah. Ovaj vreli i temperamentni mediteranski gradić pružiće vam sve ono što ste od Španije očekivali: sunce, sangriju, paelju i dobar provod uz nezaboravni flamenko. Nekoliko je diskoteka i barova u letovalištu sa vrunskom zabavom do jutranjih časova i pravi je raj za ljubitelje dobro provoda i muzike.

Cenovnik

Smeštaj Tip smeštaja 05.07. – 16.07. 12.07. – 23.07. 19.07. – 30.07. 26.07. – 06.08. 02.08. – 13.08. 09.08. – 20.08.
Hotel Montanamar 3*

1/4 economy
285 €
295 €
300 €
305 €
305 €
295 €
1/3 economy
295 €
305 €
310 €
315 €
315 €
305 €
1/3 standard
315 €
325 €
330 €
335 €
335 €
325 €
1/2 economy
315 €
325 €
330 €
335 €
335 €
325 €
1/2 standard
335 €
345 €
350 €
355 €
355 €
 345 €

Obuhvata

 • 7 noćenja u izabranom hotelu u Ljoret de Maru na bazi polupansiona (doručak + večera)
 • Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio i video oprema, A/C)  na relacijama prema programu
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
 • Administrativne troškove, troškove rezervacije i ako su predviđeni programom – troškove transfera
 • Organizaciju putovanja u celini

Ne obuhvata

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 evra – 1,25 evro dnevno – plaćanje u agenciji
 • Fakultativne izlete
 • Turističku taksu za regiju Katalonije (0.50 EUR po noćenju) koja se plaća recepciji hotela prilikom ulaska u sobe
 • Individualne troškove putnika

Program putovanja

1. dan / BEOGRAD – Srbija – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Sastanak grupe na dogovorenoj lokaciji u Beogradu. Polazak u poslepodnevnim časovima. Sledi vožnja preko Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i zbog regulisanja formalnosti na graničnim prelazima.

2. dan / Italija – KAVALINO – Venecija (fakultativno):

U ranim jutarnjim satima dolazak do turističke zone Kavalino. Slobodno vreme ili fakultativna vožnja brodom do Venecije. Razgledanje grada: Duždeva palata, Libreria, Bazilika Svetog Marka, zvonik Kampanile, Torre del Orologio, zgrade Procuratie, most Rialto, most Uzdaha, Trg Sv. Marka… Boravak u Veneciji do poslepodnevnih časova. Nakon obilaska i slobodnog vremena, povratak do Kavalina i  polazak ka Španiji. Noćna vožnja preko Italije, Francuske i Španije…

3. dan / Španija – LJORET DE MAR:

U podnevnim satima dolazak u najpoznatije letovalište Kosta Brave – Ljoret de Mar. Smeštanje u hotel do 15 časova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odlazak na plažu. Noćenje.

4 – 9. dan / LJORET DE MAR – KOSTA BRAVA:

Vaš odmor u Španiji učinićemo nezaboravnim uz fakultativne izlete: Barcelona panoramica, Barcelona by night, Costa Brava, Dalijev muzej, Najlepše plaže, Nou Camp, Aquarium… Pored predviđenih izleta, vreme na letovanju možete iskoristiti uživajući u kupanju, odmaranju i sunčanju na prelepim peskovitim plažama Kosta Brave ili u provodu kroz uzbudljivi noćni život Ljoret de Mara i Barselone.

10. dan / LJORET DE MAR – Barselona / Magična  fontana  (fakultativno) – Španija – Francuska:

Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme u Ljoret de Maru do kasnih večernjih časova ili mogućnost fakultativnog odlaska u Barselonu gde ćemo uživati u prelepom Citadela parku ili otkriti mističnu Gotičku četvrt. Uveče kada padne mrak, na najlepši način oprostićemo se od Barselone na nezaboravnoj predstavi koju nam priređuje Magična fontana. Sledi polazak ka Ljoret de Maru i noćna vožnja uz usputne pauze preko Španije i Francuske…

11. dan / Francuska – Azurna obala – Gras – NICA – Kneževina Monako – Francuska – Italija – Slovenija – Hrvatska:

Dolazak na Azurnu obalu u jutarnjim satima. Stižemo do Grasa – grada poznatog po nepreglednim poljima lavande i ruža. Obilazak fabrike parfema gde ćemo otkriti sve tajne proizvodnje najkvalitetnijih svetskih parfema. Nakon toga odlazak do najpoznatijeg mondenskog letovališta – Nice: Englesko šetalište, Stari grad, trg Masena, cvetna pijaca, tvrđava na brdu sa koje se pruža fantastičan pogled na grad… Slobodno vreme do večernjih sati. Polazak prema Kneževini Monako. Kraće razgledanje bajkovitog grada: Palata Grimaldijevih, Katedrala, Okeanografski muzej, staza Formule 1… Posle obilaska male mondenske države sledi noćna vožnja preko granica Francuske, Italije, Slovenije i Hrvatske uz kraće pauze radi osveženja i regulisanja graničnih formalnosti…

12. dan / Srbija – BEOGRAD:

Dolazak u Beograd u poslepodnevnim časovima. KRAJ PROGRAMA.

NAČIN PLAĆANJA

 • Prva rata 3000 dinara prilikom prijave, narednih 4000 dinara 10 (deset) dana od dana potpisivanja Ugovora.
 • Putnik ostatak duga plaća u celosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 20 dana pred putovanje.
 • Agencija obračunava sve uplate prema prodajnom kursu Halkbank za efektivu

Hotel Montanamar 3*http://www.hotelmontanamar.com/EN/hotel.html

Hotel Montanamar je smešten na tihoj lokaciji, u letovalištu Ljoret de Mar. U ponudi ima otvoreni bazen sa besplatnim ležaljkama, kao i besplatan bežični internet u lobiju hotela. Moguće je korišćenje bežičnog interneta po sobama uz doplatu. Sobe hotela Montanamar su jednostavno i funkcionalno uređene. Sobe ne poseduju frižider, koji ujedno nije dostupan u hotelima od 3* u Ljoretu. Moguća je doplata za korišćenje sefa. Standard sobe imaju mogućnost doplate za klima uređaj, dok economy sobe nemaju tu mogućnost. Svaka standard soba ima terasu, dok economy sobe mogu biti bez terase ili sa manjom terasom. Hotel ima bar i restoran sa uslugom na bazi švedskog stola. Doručak i večera su raznovrsni i uključuju specijalitete španske i internacionalne kuhinje. U okviru hotela možete igrati stoni tenis i snuker. Plaže je udaljena svega 5 minuta od hotela, kao i veliki supermarket. Mesta za noćni provod u Ljoret de Maru udaljena su samo 12-ak minuta hoda od hotela Montanamar. Tereni za golf se nalaze u blizini hotela. Ovaj hotel je jedan od najboljih kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta.

​Licenca organizator turističkog putovanja OTP br. 6/2011 od 19.01.2011. godine